ASSURANTIEKANTOOR EN FINANCIEEL ADVISEUR, MÈT GUNSTIGE TARIEVEN

Zoek je een manier om de ondernemersrisico’s op een simpele en snelle  manier te laten beheren? Heb je financieel of assurantiel advies nodig, maar zit je niet te wachten op torenhoge kosten? ANNO1977 heeft de oplossing. Wij combineren de persoonlijke ondersteuning van een financieel adviseur met de toegankelijke tarieven van een assurantiekantoor. Je kunt voor alle financiële vragen bij ons terecht – van het inzichtelijk krijgen van je ondernemersrisico’s tot het bemiddelen van je assurantiepakket. Daarbij communiceren wij altijd duidelijk over de tarieven die wij als assurantiekantoor en financieel adviseur in rekening brengen.

Wil je meer weten over de tarieven van ons assurantiekantoor, of ben je benieuwd naar wat wij als financieel adviseur voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek de gunstige prijzen van ANNO1977!

 • Eenmanszaak
 • 125
  per maand
 • VOF
 • 145
  per maand
 • BV
 • 155
  per maand
 • DGA/Holding BV
 • 135
  per maand
 • VvE
 • 165
  per maand

HOE ZIJN DE TARIEVEN VAN ONS ASSURANTIEKANTOOR OPGEBOUWD?

ANNO1977 adviseert op een innovatieve manier jouw financiële vraagstukken. Je betaald ons een vast bedrag per maand of éénmalig een bedrag voor onze dienstverlening. Aan een verzekeraar betaal je dan alleen nog een lage verzekeringspremie. ANNO1977 ontvangt namelijk geen vergoedingen voor bemiddeling over het financieel product dat jij bij een bank of verzekeraar afsluit. Omdat wij deze vergoeding niet ontvangen betaal jij dus een lager bedrag. Wel zo voordelig! Daarnaast werken wij met innovatieve softwareoplossingen waardoor veel werk sneller gaat. Hierdoor betaal je bij ons nooit te veel.  Oh ja, voordat we het vergeten, onze contracten zijn maandelijks opzegbaar!

VRAGEN OVER ONZE GUNSTIGE TARIEVEN?

Als je vragen hebt over financiële of assurantie zaken is toegankelijke ondersteuning wel zo prettig. ANNO1977 biedt je deze ondersteuning – wij kiezen er bewust voor om onze tarieven als financieel adviseur betaalbaar te houden. We maken duidelijke afspraken vooraf en je krijgt geen verrassingen op de factuur. Je weet dus altijd welke tarieven wij als financieel adviseur bij jou in rekening zullen brengen.In de meeste gevallen hoef je echter niet eens over onze tarieven als assurantiekantoor na te denken. Ons team kan veel vragen gewoon aan de telefoon beantwoorden – wij delen onze kennis graag. Zo weet je direct wat je moet weten, zonder dat het je iets kost.

Hierboven vind je onze vanaf prijzen (per maand) voor de verschillende rechtsvormen. Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.