Als werknemer kun je via veel internetsites vergelijkingen maken en bekijken wat je kunt lenen. Wat dat betreft kun je als starter zeker bijna je hypotheek via internet afsluiten. Maar hiervoor heb je wel een hoop kennis nodig. Belastingregels, keuze uit verschillende leningsvormen, rentevastperiode, overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en eventuele regels die van toepassing zij op je bestaande leningdelen. Allemaal zaken waar je rekening mee moeten houden.

De adviseurs van ANNO1977 werken dagelijks met deze materie en kunnen je hierin begeleiden. Ook maken zij een uitgebreide vergelijking op voorwaarden en rente zodat je uiteindelijk zelf de beste keuze kunt maken.

EEN GOED FINANCIEEL PLAN ZORGT DAT JE IN ALLE SITUATIES JE HYPOTHEEK BLIJF BETALEN

Bij ANNO1977 snappen wij dat je eigenlijk gewoon een hypotheek voor je aan te kopen woning wilt hebben. Maar is het dan niet minstens zo fijn dat je hier ook altijd kunnen blijft wonen. Ongeacht wat je toekomst gaat brengen? Kinderen, ontslag, langdurige ziekte of een nieuwe baan kunnen flinke impact hebben op de betaalbaarheid van je woonlasten. Om te zorgen dat dit voor jou geen probleem wordt brengen de adviseurs van ANNO1977 uitgebreid inzicht in je financiele situatie. Zij adviseren je over alle situaties en bieden je passende oplossingen voor mogelijke problemen.

Heb je vragen over onze werkwijze? Wil je ervaren hoe wij als financieel adviseur te werk gaan? Het team van ANNO1977 staat voor je klaar. Neem contact op met een van onze specialisten en maak een afspraak voor een intake. Wij luisteren graag naar wat je voor ogen hebt en stemmen onze aanpak af op jouw wensen en behoeften.