EEN GOED FINANCIEEL PLAN IS HET HALVE WERK

Bij ANNO1977 snappen wij dat je zelfstandig wilt werken. Dan doen wij namelijk ook allemaal. Als ondernemer kunt je vaak een stabiel inkomen opbouwen, maar per jaar kunnen deze inkomsten verschillen. Dat is de reden dat veel banken kritisch zijn voordat je een hypotheek kunt krijgen. Bij ANNO1977 doen wij voor 90% hypotheken voor ondernemers. Wij zijn dus gewend jouw hypotheekaanvraag te behandelen. Hiervoor maken wij in basis eerst een goed financieel plan waarbij je inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten van een eventuele hypotheek. Als zelfstandige ben je druk met je bedrijf. Hiervoor zorgen wij ervoor dat je minimaal tijd hoeft te besteden terwijl je maximale grip houdt op de keuzes die je maakt.

HANDIGE ONLINE TOOLS VOOR JOUW FINANCIEEL PLAN

ANNO1977 denkt graag met je mee. Hoe makkelijker wij het jou kunnen maken goede beslissingen te nemen, des te sneller kun jij je nieuwe huis kopen. Onze online financieel advies tool is hier speciaal voor ingericht. Binnen het systeem kun je niet alleen op het moment dat het jou goed uitkomt informatie aanleveren, maar ook verwerkte informatie terugzien en beslissingen maken. Zo zie je alle informatie centraal en kun je vanuit één digitale omgeving beslissingen maken.

MEER WETEN OVER ONZE DGA HYPOTHEEK OPLOSSINGEN?

Op zoek naar de DGA hypotheek van de toekomst? Bij ANNO1977 hoef je daar niet op te wachten. Wij maken jouw complete DGA hypotheek graag zo effectief en efficiënt mogelijk. Daarbij kun je vertrouwen op persoonlijke ondersteuning en advies. Onze financiële experts zijn immers betrokken bij jouw keuzes.

Wil je direct een DGA hypotheek aanvragen of heb je andere vragen over de mogelijkheden van onze werkwijze? Het team van ANNO1977 staat voor je klaar. Neem [contact] op via de website en maak een afspraak voor een intake. Wij communiceren duidelijk en zorgen altijd voor een oplossing die bij jou past.