WAT IS JOUW INKOMEN ALS JE STOPT MET WERKEN OP JE OUDE DAG?

Er komt voor de meeste mensen een tijd dat je niet meer kunt of wilt werken en gaat genieten van een nieuwe periode in je leven. Wat wil jij dan gaan doen? Ben je actief en ga je veel reizen? Of ben je het reizen zat en blij dat je eindelijk van je (t)huis kunt genieten? Jij mag het beslissen.

WAT DOEN WIJ ALS FINANCIEEL ADVISEUR VOOR JOU?

ANNO1977 biedt alle ondersteuning die je van een ervaren financieel adviseur mag verwachten. Wij analyseren je wensen en doelstellingen. Brengen inzicht in jouw huidige en toekomstige inkomsten en kosten en berekenen wat je eventueel op pensioendatum tekort komt. We helpen je keuzes te maken in het opbouwen van de tekorten. Wanneer je nu al weinig overhoudt om überhaupt voor je pensioen te sparen, dan helpen we je inzicht te krijgen in je huidige uitgaven en de besparingsmogelijkheden. Je kunt dan zelf heldere keuzes maken en deze keuzes te prioriteren.

Wat ons als financieel adviseur uniek maakt is onze betrokken, proactieve houding. Wij geven feedback die jouw financiële strategie ten goede komt – wanneer je erom vraagt, maar ook wanneer ons iets belangrijks opvalt. Ook hoef je bij ons niet dagenlang te wachten op een antwoord. Wij begrijpen dat je snel verder wilt en kunnen in de meeste gevallen direct praktisch advies geven.

SPREEK AF MET EEN FINANCIEEL ADVISEUR VAN ANNO1977

Zoek jij een financieel adviseur die jouw doelen en prioriteiten begrijpt? ANNO1977 biedt scherpe inzichten en een persoonlijk betrokken benadering. Wij werken als financieel adviseur vanuit de mindset van de ondernemer – snel, innovatief en klantgericht. Je krijgt dus altijd de duidelijkheid die je zoekt. Hetzelfde geldt uiteraard voor onze tarieven.

Heb je vragen over onze werkwijze? Wil je ervaren hoe wij als financieel adviseur te werk gaan? Het team van ANNO1977 staat voor je klaar. Neem contact op met een van onze specialisten en maak een afspraak voor een intake. Wij luisteren graag naar wat je voor ogen hebt en stemmen onze aanpak af op jouw wensen en behoeften.