Wil jij dat deze risico’s jouw groei niet in de weg staat? Dan is het uitbesteden van je loondoorbetaling van ziek personeel een slimme keuze. Je blijft dan aan jouw verantwoordelijkheden voldoen, zonder dat het je teveel afleidt van je core business. De slimme dienstverlening van ANNO1977 maak het uitbesteden van je loondoorbetalingsverplichting bij ziekte bovendien aantrekkelijker dan ooit.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET UITBESTEDEN VAN JE LOONDOORBETALING BIJ ZIEKTE?

Hoe snel het aantal werknemers ook groeit, er zal in eerste instantie meestal niet genoeg reserve zijn om een zieke medewerker lang te kunnen doorbetalen. Veel ondernemers hebben het idee dat een medewerker niet zo snel ziek langdurig ziek wordt, omdat het werk niet risicovol is, maar veel langdurige ziekte ontstaat buiten kantoor en daarvoor moet jij als werkgever doorbetalen. Soms kun je dit tijdelijk opvangen door samen met andere werknemers zelf weer extra te uren te werken, met als gevolg een hogere werkdruk, meer stress en meer werknemers die thuis komen te zitten. Het uitbesteden van de loondoorbetalingsverplichting voorkomt dit. Je hoeft dan niet meer samen met je andere werknemers extra uren te werken, want je kunt ter vervanging tijdelijk een andere medewerker aantrekken. Wel zo prettig zeker als de zieke werknemer voorlopig niet kan werken.

VOORDELIG JE LOONDOORBETALINGSVERPLICHTING UITBESTEDEN VIA ANNO1977

Minder werk, meer overzicht en meer rust – het uitbesteden van de loondoorbetalingsverplichting geeft je meer ruimte om effectief te ondernemen. ANNO1977houdt de kosten bovendien verrassend laag door goed voor jou te vergelijken welke verzekeraar het beste bij je past. Wij willen het uitbesteden van de loondoorbetalingsverplichting graag zo toegankelijk mogelijk maken – voor iedere ondernemer. De grootte van je bedrijf maakt daarbij niet uit. Wij bieden een oplossing die past bij jouw situatie en je kunt daarbij altijd vertrouwen op uitstekende ondersteuning.

Wil je weten wat het uitbesteden van jouw loondoorbetalingsverplichting zal kosten? Heb je vragen over onze werkwijze? Neem contact op met ons team en maak een afspraak voor een intake. Wij geven je graag een antwoord op je vragen.