De adviseurs van ANNO1977 hebben veel ervaring met de verzekeringsmarkt. Wij kunnen verschillende soorten bedrijfsverzekeringen helder maken voor jou en daarbij adviseren wij welke voor jou onderneming essentieel zijn. Natuurlijk letten wij erop dat je niet teveel betaald, de verzekeringen elkaar niet overlappen en kijken wij of er voordelige combi pakketten mogelijk zijn.

Deze bovenstaande factoren in combinatie met onze service, jarenlange vakkennis en het voor jou op maat gesneden advies zorgen ervoor dat verschillende ondernemers uit Haarlem en omstreken ons goed prima kunnen vinden. Wil je ook weten of het beter kan met jou onderneming, neem dan gerust contact met ons op of kijk hieronder de diverse bedrijfsverzekeringen, die kan je via de website afsluiten.

Deze factoren gecombineerd met onze service, jarenlange expertise en het op maat gesneden advies zorgen ervoor dat diverse ondernemers uit Haarlem en omstreken ons altijd prima weten te vinden. Wilt u ook weten of het beter kan neem dan contact met ons op of bekijk hieronder de diverse bedrijfsverzekeringen die u via onze website kunt afsluiten.

Beroepsaansprakelijkheid verzekering

Oefen je een zelfstandig beroep uit, dan is het verstandig het aansprakelijkheidsrisico ten gevolge van beroepsfouten ten opzichte van uw cliënten, opdrachtgevers dan wel andere derden te verzekeren. Een beroepsfout, ontstaan door een vergissing, slordigheid of een onjuist advies, die uitsluitend vermogensschade tot gevolge heeft (dus zonder beschadiging van een zaak of letsel van personen) is onder de normale bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering niet gedekt.

Laat je adviseren over de beroepsaansprakelijkheid verzekering.

Bestelauto verzekering

Natuurlijk vind je het belangrijk dat je bestelauto goed verzekerd is. Vaak gaat een voordelige premie ten koste van de kwaliteit. Dat merk je vaak pas na het moment van de schade. Met onze verzekeringen hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wij bieden je zekerheid van prima voorwaarden en een zeer concurrerende premie.

Laat ANNO1977 je hierover adviseren.

Milieu aansprakelijkheid

Werk je ook met stoffen die een negatieve werking hebben op het milieu? De milieu-aansprakelijkheidsverzekering geeft dekking voor milieuschades, waaronder geleidelijk ontstane milieuschades, waarvoor het bedrijf aansprakelijk is. Uitgesloten zijn milieuschades die het gevolg zijn van het bewust negeren van milieuwetten en -vergunningen.

ANNO1977 biedt jou een uitstekende oplossing.

Transportverzekering

Een transport verzekering dekt de schade aan goederen die tijdens het transport worden veroorzaakt. Wij raden de klant vaak aan om deze verzekering af te sluiten. Wil je voorkomen dat je met een hoge (rest)schade blijft zitten, dan is een goederentransportverzekering een must. Er zijn binnen de goederentransportverzekering verschillende modules waar je jou bedrijf tegen kan verzekeren. Zo heb je een verzekering die bij jou onderneming past!

Laat je door ons adviseren zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Uitgebreide gevaren verzekering

Gebouw

Bedrijfspanden zijn waardevol en vaak ook kwetsbaar, je krijgt bijvoorbeeld dagelijks vele mensen over de vloer.

Inventaris/goederen

Naast het verzekeren van het gebouw kan je ook de inventaris en/of goederen verzekeren in een ‘Uitgebreide Gevarenverzekering voor Bedrijven’.

Neem contact op met ANNO1977 voor advies.

WIA opvang polis

Als je op grond van de wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA) ‘volledig en duurzaam arbeidsongeschikt’ wordt verklaard, krijg je een uitkering van maximaal 75 % van het laatstverdiende loon.

Dit bedrag is gebaseerd op het maximaal vastgestelde dagloon. Mocht je meer verdienen dan dit bedrag, dan is je extra inkomen niet verzekerd. Met de WIA-excedentverzekering verzeker je het inkomen boven het maximum dagloon bij arbeidsongeschiktheid.

Regel vandaag nog jou aanvullingsverzekering!

Optimaal verzekeren met grip op de zaak? Kies voor de diensten van ANNO1977.
Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.