WAT ZIJN JOU FINANCIËLE GEVOLGEN ALS JE LANGDURIG DOOR ZIEKTE NIET KUNT WERKEN?

Iedere ondernemer kent de risico’s van ondernemerschap. Sommige kun je uitstekend overzien en sommige risico’s hebben veel impact. Als ondernemer ben jij zelf verantwoordelijk voor de financiële situatie in privé als je langere tijd door ziekte geen inkomen hebt. De overheid heeft hiervoor geen vangnet, maar dat is misschien alleen maar fijn. Je kunt dus zelf bepalen wat je regelt.

Maar wat zijn bij jouw thuis de beslissingen die je moet nemen als je langere tijd niet kunt werken? Welke lasten lopen maandelijks door en welke kun je bezuinigen? Wil je hier hulp bij, dan heb je een nieuw soort financieel adviseur nodig – een specialist die vanuit jouw perspectief meekijkt en meedenkt. Precies het soort financieel adviseur dat ANNO1977 voor jou kan zijn.

WAT DOEN WIJ ALS FINANCIEEL ADVISEUR VOOR JOU?

ANNO1977 biedt alle ondersteuning die je van een ervaren financieel adviseur mag verwachten. Wij analyseren jouw omzet, kosten en investeringen van je bedrijf, bekijken je inkomsten en kosten in privé en brengen inzicht in de risico’s. Wij stellen rapportages en analyses voor je op die meer inzicht geven in je privé situatie bij arbeidsongeschiktheid.

Wat ons als financieel adviseur uniek maakt is onze betrokken, proactieve houding. Wij geven feedback die jouw financiële strategie ten goede komt – wanneer je erom vraagt, maar ook wanneer ons iets belangrijks opvalt. Ook hoef je bij ons niet dagenlang te wachten op een antwoord. Wij begrijpen dat je snel verder wilt en kunnen in de meeste gevallen direct praktisch advies geven.

SPREEK AF MET EEN FINANCIEEL ADVISEUR VAN ANNO1977

Zoek jij een financieel adviseur die jouw doelen en prioriteiten begrijpt? ANNO1977 biedt scherpe inzichten en een persoonlijk betrokken benadering. Wij werken als financieel adviseur vanuit de mindset van de ondernemer – snel, innovatief en klantgericht. Je krijgt dus altijd de duidelijkheid die je zoekt. Hetzelfde geldt uiteraard voor onze tarieven.

Heb je vragen over onze werkwijze? Wil je ervaren hoe wij als financieel adviseur te werk gaan? Het team van ANNO1977 staat voor je klaar. Neem contact op met een van onze specialisten en maak een afspraak voor een intake. Wij luisteren graag naar wat je voor ogen hebt en stemmen onze aanpak af op jouw wensen en behoeften.