EENVOUDIG JE ZZP VERZEKERINGEN UP-TO-DATE HOUDEN?

Als zelfstandige ben je continu in beweging. Opdrachten uitvoeren, netwerken, groeikansen creëren – je doet alles zelf. Ondertussen moet je de zzp verzekeringen ook up-to-date houden; een belangrijke klus, maar ook een tijdrovende. Wil je ervoor zorgen dat jouw zzp verzekeringen altijd perfect op orde is, zonder dat je teveel tijd kwijtraakt? ANNO1977 kan je daarbij helpen.

Ons zzp assurantie pakket combineert de kracht van online technologie met de voordelen van een privéadviseur. Met slimme verzekeringsoplossingen van alleen de beste verzekeraars helpen wij jouw risico’s veilig, correct en vooral overzichtelijk in kaart te brengen, terwijl je voor vragen direct bij je persoonlijk adviseur terecht kunt. De meesten kunnen wij direct voor je beantwoorden – zonder extra kosten. Zo kun je ook altijd in beweging blijven.

HANDIGE ONLINE TOOLS VOOR JOUW ONDERNEMING

ANNO1977 denkt graag met je mee. Hoe makkelijker wij jouw werk kunnen maken, des te meer ruimte jij krijgt om te ondernemen. Onze online zzp service is hier speciaal voor ingericht.

Binnen onze service vind je niet alleen alles voor een soepele zzp assurantien maar ook diverse handige extra’s. Zo kun je bijvoorbeeld online schade melden en volgen, altijd je polis downloaden en direct een bericht sturen aan je persoonlijk adviseur. Zo heb je alle verzekeringen op één plek en kun je nooit meer iets verliezen.

MEER WETEN OVER ONZE ZZP ASSURANTIE OPLOSSINGEN?

Op zoek naar de zzp verzekeringen van de toekomst? Bij ANNO1977 hoef je daar niet op te wachten. Wij maken jouw complete zzp assurantiepakket graag zo effectief en efficiënt mogelijk. Daarbij kun je vertrouwen op persoonlijke ondersteuning en advies. Onze financiële experts zijn immers betrokken bij jouw succes.

Wil je direct aan de slag met een zzp assurantie pakket of heb je vragen over de mogelijkheden van onze service. Het team van ANNO1977 staat voor je klaar. Neem [contact] op via de website en maak een afspraak voor een intake. Wij communiceren duidelijk en zorgen altijd voor een oplossing die bij jou past.