HOE MAKKELIJK REGELEN JULLIE DE VOF VERZEKERINGEN?

Als samenwerkende zelfstandige in een vennootschap ben je continu in beweging. Overleggen met je partners over te nemen strategieën, uitvoeren van opdrachten, zoeken van nieuwe kansen- gezamenlijk doen jullie er alles aan een succesvolle onderneming te drijven. Vaak wordt door één van vennoten de verzekeringen geregeld terwijl het vaak lastig is om rekening te houden met alle persoonlijke wensen van de andere vennoten. Hierdoor blijven beslissingen liggen en zijn jullie risico’s niet verzekerd.

VINDEN JULLIE HET OOK VERVELEND DAT JE ZOVEEL TIJD KWIJT BENT MET JE VOF ASSURANTIEN?

ANNO1977 helpt je met het op orde houden van de verzekeringen van je VOF. Wij brengen niet alleen inzicht in de risico’s, maar zorgen er ook voor dat je slim verzekerd bent, waardoor je een hoop tijd bespaart.

Het online assurantiepakket wat wij gratis aan onze klanten beschikbaar stellen is een krachtig modern middel waarmee jullie de VOF kunnen beschermen. Het systeem zorgt er voor dat jullie assurantiën overzichtelijk geregistreerd zijn op de juiste manier verwerkt wordt en geeft je 24 uur per dag een actueel overzicht van je lopende polissen. Tevens kun je alle polissen gemakkelijk online downloaden en schades melden.  Gecombineerd met de voordelen van een persoonlijk adviseur heb je hiermee alles in huis wat je nodig hebt om doelgericht te werken.

MEER WETEN OVER ONZE ONLINE- EN PERSOONLIJKE DIENSTVERLENING VOOR JULLIE VOF?

Zij jullie op zoek naar kwalitatief hoogstaand assurantiekantoor die je ondersteunt in jullie assurantiën? Bij ANNO1977 heb je dit gevonden. Wij zorgen ervoor dat jullie complete bedrijfsrisico’s effectief en efficiënt inzichtelijk worden gebracht, waardoor je veel meer tijd over houdt om te besteden aan jullie klanten. Jullie persoonlijke adviseur staat altijd klaar voor ondersteuning en advies. Als wij jullie VOF beschermen tegen financiële risico’s dan kunnen jullie de VOF laten groeien.

 

Wil je direct meer informatie over dé assurantieservice voor de VOF of wil je een kennismakingsgesprek? Neem direct contact op via de website en maak een afspraak met één van onze adviseurs.