SLIMMER OMGAAN MET DE RISICO’S VAN JE VERENIGING?

De risico’s van je vereniging verzekeren kan veel tijd in beslag nemen. Aansprakelijkheid, verplichtingen, reserves, betalingen en ledenbijdrages – om het overzicht te bewaren moet alles regelmatig bijgehouden worden. Een belangrijke taak, maar ook bijzonder arbeidsintensief. Gelukkig heeft ANNO1977 een betere oplossing.

Bij ons kun je het volledige de risico’s van je vereniging laten beschermen. Voordelig, snel en altijd transparant. Je houdt de Vereniging assurantiën dankzij ons systeem makkelijker up-to-date en hebt direct inzicht in de meest actuele informatie. Daarbij kun je ook rekenen op praktische ondersteuning; heb je een vraag, dan geven onze specialisten je direct een antwoord waar je verder mee kunt.

HOUDT ALLES OVERZICHTELIJK ONLINE BIJ

“Hoe groter de Vereniging, hoe complexer de risico’s.” Het lijkt een logische aanname, maar is het wel zo? ANNO1977 laat zien dat het anders kan. Wij bieden een moderne, intelligente werkwijze met alle functies die jij nodig hebt om de risico’s van jouw Vereniging te beheren – hoe groot deze ook is. Alles blijft digitaal beschikbaar zodat je 24 uur per dag je polis-administratie kunt beheren. Via de online portal moeiteloos vanuit één centraal punt geregeld worden.

Het resultaat is een bijzonder compleet overzicht van alle informatie die de Vereniging nodig heeft – veilig, overzichtelijk en 24/7 vanaf iedere locatie bereikbaar.

KENNISMAKEN MET ONZE VERENIGING ASSSURANTIE OPLOSSINGEN?

Zeker weten dat de assurantiën van jouw Vereniging op de toekomst is voorbereid? ANNO1977 geeft je toegang tot de modernste oplossingen op gebied van innovatief verzekeren. Ons Vereniging assurantie pakket bevat alle functies die jij als bestuurder nodig hebt om de risico’s van je vereniging op orde te houden. Heb je meer afdekking van je risico’s nodig, dan breiden wij het pakket bovendien direct voor je uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team helpt je graag om effectiever met de risico’s van jouw Vereniging om te gaan. Neem contact op met ANNO1977 en maak een afspraak voor een intakegesprek met een van onze specialisten. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een oplossing die daar perfect op aansluit.