JOUW BV-VERZEKERINGEN SIMPELER BIJHOUDEN?

Als ondernemer zie je graag dat jouw bedrijf op alle fronten goed groeit – behalve qua werk voor het up-to-date houden van je assurantiën. Toch groeit het risico dat er iets verkeerd gaat binnen je bv vaak net zo snel als de rest van de onderneming. Wil jij dat meer succes niet automatisch voor meer werk aan het up-to-date houden van je verzekeringen zorgt? Dan heeft ANNO1977 een bijzonder praktische oplossing voor je.

Met onze persoonlijke service zorgen wij ervoor dat de risico’s van jouw bv volledig onder controle gehouden worden en dat je alleen die verzekeringen hebt die nodig zijn. Alle gegevens worden veilig digitaal opgeslagen, waardoor je minder papieren rompslomp hebt en meer inzicht in je financiën. Bovendien kun je altijd bij ons team terecht voor vragen en advies. ANNO1977 maakt modern ondernemen makkelijker, toegankelijker en voordeliger.

ALLE ASSURANTIE GEGEVENS DIRECT OVERZICHTELIJK

ANNO1977 heeft een innovatieve kijk op verzekeren. Wij maken het bijhouden van je assurantiën van jouw bv niet alleen minder tijdrovend, maar ook aanzienlijk nuttiger. Door eerst goed inzichtelijk te maken wat de financiële risico’s zijn kun je beter beslissen wat voor assurantiepakket echt nodig is. Dankzij het online systeem heb je 24/7 toegang tot de polis administratie van de bv. Je hebt dus altijd een actueel overzicht van jouw belangrijke financiële gegevens – ideaal wanneer je snel op kansen of risico’s moet reageren.

Daarnaast krijg je toegang tot heldere adviezen. De informatie binnen jouw bv risico’s wordt daarmee meer waard voor jouw bedrijf, terwijl de kosten van de premies afnemen.

BENIEUWD NAAR ONZE BV ASSURANTIE OPLOSSINGEN?

ANNO1977 is de toekomst van assurantien. Wij combineren moderne technologie en praktische, persoonlijke ondersteuning tot één totaalpakket voor het assurantiepakket van jouw bv. Duidelijke kosten, pro actief advies en heldere communicatie zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.

Zoek jij een manier om effectiever met jouw bv-risico’s om te gaan en wil je kennismaken met de voordelen van onze assurantie-service? Heb je vragen over ons systeem, of wil je een pakket op maat laten samenstellen? ANNO1977 helpt je graag om meer uit de assurantiën van jouw bv te halen. Neem direct [contact] op met ons team en maak een afspraak voor een intake.